DEZBATERE PUBLICA PENTRU NOUA ...

DEZBATERE PUBLICA PENTRU NOUA STRATEGIE ENERGETICA A ROMANIEI

50 views
0
SHARE

Departamentul pentru Energie a demarat miercuri consultarea publică în vederea elaborării noii strategii energetice a României, astfel încât aplicabilitatea noii strategii să aibă loc în intervalul 2014 – 2035.

Foto: (c) CRISTIAN NISTOR / AGERPRES ARHIVA

‘În conformitate cu programul de guvernare, Departamentul pentru Energie își propune să accelereze procesul de elaborare a strategiei energetice a României, astfel încât aplicabilitatea noii strategii să aibă loc în intervalul 2014 — 2035. În cadrul acestui proces, Departamentul pentru Energie dorește inițierea și susținerea unui dialog cu reprezentanții consumatorilor, producătorilor și ai altor operatori din industria energetică, precum și cu reprezentanții mediului academic, ai societății civile, ai autorităților publice locale și centrale, dar și cu reprezentanții partidelor politice parlamentare’, se arată într-un comunicat al Departamentului.

AdevarulShop.ro - Premium

În acest sens, Departamentul a publicat miercuri pe site-ul instituției (http://energie.gov.ro/anunțuri) un prim set de întrebări, la care actorii pieței de energie sunt așteptați să răspundă până la data de 4 aprilie 2014.

Răspunsurile vor fi utilizate la definirea elementelor principale ale viitoarei strategii energetice.

AGERPRES/(AS-autor: Nicoleta Gherasi, editor: Andreea Marinescu)

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY


*