Jurnalul Bucurestiului

Intalnirea ziaristilor de la Scanteia tineretului /Tineretul Liber

Intalnirea ziaristilor de la Scanteia tineretului /Tineretul Liber

Intalnirea ziaristilor de la Scanteia tineretului /Tineretul Liber
September 10
14:57 2013

Vineri, 6 septembrie a.c., la Restaurantul Old School de la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti,a avut loc intalnirea fostilor ziaristi de la cotidianul Scanteia tineretului, devenit dupa 1989, Tineretul liber.

A fost o intalnire emotionanta  a mai multor generatii de actuali si fosti gazetari, dintre care amintim pe decanii de varsta Carol Roman si doamna Lustig, ambii trecuti de 80 de ani. Au fost  prezenti intre altii: Stefan Mitroi (editorialist la Jurnalul National), Victor Ciobanu – artist grafician, Tibanu (Tiberiu Lazar – om de televiziune), Dan Dumitrescu – comentator sportiv, Dumitru Constantin – editor la Business Magazin, etc.

tineretul liber 053 tineretul liber 041 tineretul liber 032 tineretul liber 026 tineretul liber 018 tineretul liber 017 tineretul liber 014

Ne-am bucurat de reintalnirea cu marii gazetari si scriitori Vartan Arachelian, Nicolae Arsenie, Ioan Adam, Stefan Dorgosan, dar si de prezenta juniorilor Dumitru Manolache, Danut Ungureanu, Nicolae Iliescu sau Emil Stanciu.

Au venit si patru doamne, pe langa sus mentionata doamna Lustig, Monica Zvirjinschi, Mioara Vergu si Elena Catuneanu.

Majoritatea bancurilor si a amintirilor cu haz le-a spus Serban Cionof, care nu mai bea decat apa plata cu sau fara lamiae.

Gluma preferata care a circulat in randul celor pensionati, dar si a celor care mai spera sa apuce pensia a fost ‘sa fie mica, dar lunga”.

Ne-am adunat destul de multi, dar am fi putut fi si mai multi, majoritatea remarcand absentele, motivate sau nu, ale lui Ion Cristoiu, Lucian Avramescu, Nic Iliescu, Cornel Ostahie, Aristotel Bunescu, Sorin Ovidiu Balan si a altor ziaristi activi.

Dupa trei ore de amintiri placute, in care cei prezenti au uitat de boli si necazuri, ne-am luat la revedere sperand sa ne vedem pozele pe facebook in grupul “Scanteia tineretului” si sa fim sanatosi pana la urmatoarea revedere.

Multumim entuziastilor Bebe Ravescu si Emil Stanciu care au sunat mobilizarea, lui Mihai Bogatu de la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, precum si  gazdelor de la Restaurantul Old School, care ne-au asteptat cu  gratarul incins  si cu bere rece!

Si-i multumim lui Nicu Iliescu pentru gazduirea acestor randuri urandu-i totodata “Jurnalului Bucurestiului.ro” sa mosteneasca succesul la publicul cititor, pe care l-a avut timp de 50 de ani ziarului tineretului din Romania.

                                                                                                                     Mihai Bogatu

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Cautare

Vremea

HOROSCOP

Suntem si pe Facebook

Sondaj Opinie

Din punct de vedere politic ce considerati ca ar trebui realizat de urgenta :

View Results

Loading ... Loading ...

Calendar

November 2014
M T W T F S S
« Oct    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Arhiva

Vizitatori site

Vizitatori din 2012

Your IP: 54.211.100.183